tirsdag 2. juli 2013

Onsdagens og Torsdagens Odds Tips

Onsdag:

Haugesund - Bodø/Glimt
Cupen
18:00


I Haugesund så pleier det å bli veldig mange mål, uansett hvilket lag som gjester. Etter at det også er bygga ny stadion her, så har målene ramla inn i begge ender. Glimt har også scora mye mål i årets sesong, samtidig som keeper Londak har gjort usedvanlig mye tabber til han å være, så denne kampen lukter det mål av. Derfor regner vi med at det blir mer enn 2mål i denne kampen.

Over 2,5mål - 1,55 Norsk Tipping


Molde - Mjøndalen
Cupen
19:30


Molde har klart å snuble seg videre i cupen, etter å ha slått ut blant annet regjerende mestrer Hødd. De har scoret og sluppet inn mye mål i både serie og cup, og når Mjøndalene gjester Aker-stadion, så regner vi med  at dette ikke er et unntak. Mjøndalen spiller også mange mål-rike kamper, og derfor spilles også denne kampen til over 2,5mål. Det frister å spille på over 3,5mål, ettersom det er et høyst mulig utfall av kampen.

Over 2,5mål - 1,35 Norsk Tipping


FH Hafnarfjordur - Fram Reykjavik
Islands Superliga
22:00


Det er to lag som har dominert i den høyeste divisjonen på Island i det siste, og det er KR og FH. Disse to lagene ligger på de to øvre plassene på tabellen, hvor FH er det svakeste av de to. FH er i ferd med å bli tatt igjen av noen andre lag på tabellen, men ellers er det veldig jevnt. Islands liga er rimelig lett å forutsi, og vi håper på at det blir sånn, også i denne kampen. Fram har spilt brukbart til nå i sesongen, og hadde fortjent lavere odds i dette oppgjøret. Uansett så skal FH være best, når de i tillegg spiller på hjemmebane. Det spilles på hjemmeseier, til skuffende lav odds!

Hjemmeseier - 1,32 Norsk Tipping


Torsdag:

Start - Lillestrøm
Cupen
19:00


Start og Lillestrøm er ingen unntak fra den Norske klubb-trenden i å både score og sleppe inn mye mål. Cupen pleier ofte å bli mål-rik i å med at man må satse offensivt, når ikke uavgjort er godt nok. Start er flinke til å sleppe inn mange mål på hjemmebane, dette merker vi spesielt når de tapte hele 6-0 mot Godset. Det spille over 2,5mål, til OK odds.

Over 2,5mål - 1,50 Norsk Tipping


Tromsø IL - NK Celje
Europa League kvalifisering
19:00


Tromsø vinner alt på hjemmebane, og taper på bortebane. Fort Alfheim er en skummel bane å spille på, vist du ikke er i hvite og røde striper, og når et middels godt Slovensk lag kommer på besøk, så blir de nok sendt tilbake til hjemlandet som hakkemat. Celje ligger midt på tabellen i en svak Slovensk liga, og derfor frister det også å spille på Tromsø med handikap spill. Det er det spillet jeg vil anbefale alle å spille, siden den virker bankers.

Hjemmeseier med handikap 0-1 - 1,95 Norsk Tipping


Fjølnir Reykjavik - Grindavik
Islandsk 1. divisjon
21:15


Grindavik er serieledere, og har T-V-V-V-V i formtabell. Dette gjør at det er store favoritter når de besøker Fjølnir i hovedstaden. Fjølnir ligger midt på tabellen, og ser ut til å bli der ut sesongen, derfor burde de ikke klare å handle opp med serielederen. Det spilles på B til OK odds.

Borteseier - 1,75 Norsk Tipping


Vikingur Reykjavik - UMF Tindasóll
Islandsk 1. divisjon
21:15


UMF har tapt de tre siste kampene, og ligger langt nede på tabellen. Vikingur ligger på andreplass, med bare 3poeng opp til lederne. De kommer ikke til å la et svakt bortelag stikke av med noe poeng i denne kampen, og derfor spilles det på H til OK odds.

Hjemmeseier - 1,40 Norsk Tipping


KA Akureyri - Vølsungur
Islandsk 1. divisjon
21:15


Vølsungur ligger sist på tabellen med kun 2poeng. KA ligger ikke så veldig langt over, med 8poeng. Men KA har hatt veldig tøff motstand de tre siste kampene, som har endt i knepene tap. Det ser ut til å bli en hjemmeseier, når KA endelig øyner muligheten til å få med seg 3poeng igjen. Det spilles H til helt OK odds til Islands liga å være.

Hjemmeseier - 1,40 Norsk Tipping


Lykke til med spillene både Onsdag og Torsdag! Jeg anbefaler å klikke på banneret under for å få Unibets 1000kr velkomstbonus. - Mvh Administrator

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar