søndag 30. juni 2013

Søndagens Odds Tips

Hødd - Bryne
Adeccoligaen
18:00


Hødd slo Sandefjord på bortebane forrige runde, og spilte utrolig vakker fotball. Når de nå er på hjemmebane, hvor de vanligvis er best, så skal ikke Bryne være noe hindring for 3poeng til Hødd. Hødd ønsker å rykke opp, og vist de skal klare det, så MÅ de ha en seier her, og det er mye sannsynlig. Det spilles H til brukbar odds!

Hjemmeseier - 1,95 Norsk Tipping


KFUM Oslo - FK Senja
2. divisjon avdeling 4
15:00


KFUM er veldig sterke på hjemmebane, og pleier å vinne med mange mål, når de først vinner. De lukter på et mulig opprykk, og når Senja gjester hovedstaden, så går dette mot en klar hjemmeseier. Senja har ikke prestert noe bra til nå i år, og derfor er dette et spillbart objekt.

Hjemmeseier handikap 0-1 - 1,36 Norsk Tipping


Djurgården - Øster
Allsvenskan
17:30


Djurgården har blitt et helt annet lag, etter at Per Mathias Høgmo har tatt over som trener. De har vinne alt på hjemmebane, og spilt uavgjort på bortebane, under Høgmo. Øster på den andre siden, har ikke imponert spesielt i år, og kommer til å tape idag, ingen tvil. God odds, og derfor spillbar.

Hjemmeseier - 1,60 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill! :D

fredag 28. juni 2013

Lørdagens Odds Tips

Brann - Sandnes Ulf
Tippeligaen
15:30


Brann har vunnet alt på hjemmebane i år, og tapt alt på bortebane. Når Sandnes Ulf gjester Bergen, så burde ikke det være noe hinder for Bergenserne som ønsker ny 3poeng. Det spilles H til brukbar odds.

Hjemmeseier - 1,45 Norsk Tipping


Strømsgodset - Tromsø
Tippeligaen
18:00


Godset har startet sesongen bra, og ligger for øyeblikket på toppen av tabellen. De tapte forrige runde borte mot Rosenborg, men de er sterkere hjemme enn borte, derfor er oddsen veldig lav, med tanke på at de møter Tromsø. Tromsø er også sterkest hjemme, og svake på bortebane. De har nylig mistet sin beste spiller i Ruben Yttegård Jensen, og derfor burde de ikke ha noen sjanse borte mot serielederen.

Hjemmeseier - 1,55 Norsk Tipping


Moss - Førde
2. divisjon avdeling 1
17:00 - MANDAG


Dette er et veldig interessant spillobjekt, ettersom Førde har en lang seiersrekke, og Moss har en lang taps rekke, samtidig som oddsen er helt oppe på 2,00 for Førde. Jeg anbefaler å spille på B på denne kampen før Norsk Tipping forandrer på oddsen.

Borteseier - 2,00 Norsk Tipping


Strindheim - Skedsmo
2. divisjon avdeling 4
16:00


Strindheim har spilt dårlig til nå i år, og sliter med å skaffe seg poeng. Selv om kampen er på hjemmebane, så vil motstanden bli i drøyeste laget for Trønderne. Skedsmo har heller ikke spilt bra i år, men de har klart å plukke med seg en del poeng. Når de besøker Strindheim, så ser det ut til å bli en borteseier, men det blir jevnt, derfor er også handikap spillet interessant.

Borteseier - 2,50 Norsk Tipping
Borteseier med handikap 0-1 - 1,60 Norsk Tipping


Lykke til med Lørdagens spill, Mvh Administrator! :-)

torsdag 27. juni 2013

Fredagens Odds Tips

Holmlia - Gjerdrum
3. divisjon avdeling 2
20:15


Holmlia ligger sist på tabellen, og har kun vunnet en kamp. Gjerdrum har 6tap, og 6seire, og 2 av seirene har kommet på bortebane. Derfor er Gjerdrum klare favoritter, mot et svakt Holmlia, som nok spiller i 4. divisjon til neste år. Oddsen er lav til å være på bortebane, men den er absolutt spillbar.

Borteseier - 1,38 Norsk Tipping


Tangmoen - Kolstad
3. divisjon avdeling 3
19:00


Tangmoen har kun en seier, og en uavgjort denne sesongen, og ligger sist på tabellen. De har tatt alle sine poeng på hjemmebane, men det har vært mot svakere motstand. Kolstad ligger på 3. plass på tabellen, og jakter Brumunddal på toppen av tabellen. Det er som oddsen tilsier, et favoritt stempel til Kolstad, men det burde de også innfri. Det spilles B på kupongen nok en gang.

Borteseier - 1,25 Norsk Tipping


Ottestad - Storhamar
3. divisjon avdeling 3
19:30


Begge lagene ligger bra an på tabellen, og har ikke riktig bestemt seg for å delta i toppen eller bunden av tabellen. Begge lagene er sterke hjemmelag, og Storhamar er spesielt dårlige borte. Dette peker på at det burde bli en hjemmeseier, og det viser også oddsen.

Hjemmeseier - 1,35 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill!
- Mvh Administrator

onsdag 26. juni 2013

Torsdagens Odds tips

Nok en dag der utvalget er dårlig, men jeg har klart å funnet noen rimelig sikre tips!

VPS Vaasa - JJK Jyvaskyla
Finsk Veikkausliiga
17:30


Finsk liga er vanskelig å spå, men akkurat denne kampen er det rimelig stor nivå forskjell på lagene. VPS er brukbare på hjemmebane, og hjemmebane fordelen er stor i Finland. JJK er sist på tabellen, og sliter med å skaffe seg poeng, derfor spilles det H til brukbar odds!

Hjemmeseier - 1,70 Norsk Tipping


FC Lahti - FC Inter Turku
Finsk Veikkausliiga
17:30


Det scores ikke mye mål i finsk liga, og disse lagene er ikke flinke til å sette sjansene. Det ser ut til å bli et kjedelig uavgjort oppgjør, uten mål. Derfor setter vi pengene på under 2,5 mål i denne kampen, til helt OK odds.

Under 2,5mål - 1,50 Norsk Tipping

Lykke til med begge tipsene!
Mvh Administrator.

tirsdag 25. juni 2013

Onsdagens Odds Tips

Brasil - Uruguay
Prøve VM
21:00


Brasil har lekt seg igjennom gruppespillet, og når hjemme fansen bærer dem fram på den måten de gjør, så kommer dette til å bli vanskelig å slå får et Uruguay, som ikke har imponert til nå i VM. Det spilles H til OK odds.

Hjemmeseier - 1,35 Norsk Tipping


Vålerenga - Sogndal
Cupen
18:00


Vålerenga har ikke vært noe cup-lag de siste årene, men nå er Kjetil Rekdal tilbake i klubben, og da sikter de mot finalen igjen. Kampen er på hjemmebane, og Sogndal er ikke et sterkt bortelag. Lagene har ikke imponert i serien, men Vålerenga skal være et sterke lag, derfor spilles det på hjemmeseier.

Hjemmeseier - 1,67 Norsk Tipping


Ørebro SK - Ljungskile SK
Svensk Superettan
19:00


Ørebro er serieledere, og er ubeseiret på hjemmebane. De ligger fint ann til å rykke opp, og når en Middelhavs farer kommer på besøk, så burde ikke det være noe hinder for dem. Ljungskile har tapt de tre siste oppgjørene på bortebane, og de har nok liten sjanse mot et offensivt Ørebro.

Hjemmeseier - 1,30 Norsk Tipping


Lykke til med morgendagens spill!
Mvh Administrator

mandag 24. juni 2013

Ingen Odds Tips idag

Det er veldig få kamper å spille på i dag, og jeg har ikkje funnet noen interressante spillobjekter. Det blir derfor en dag uten noen oddstips, men vi håper å komme sterke igjen allerede på onsdag!

PS. begge gårsdagens tips gikk inn, gratulere til dem som fulgte ;-)

Mvh Administrator!

Mandagens Odds Tips

Tromsdalen - Tromsø 2
2. divisjon avdeling 4
18:00


Tromsdalen har vært outstanding på hjemmebane i år, og har kun et tap der. Dette kan være fordi alle lagene må reise så langt for å spille mot dem, og derfor er oddsen litt feil, når byrivalen kommer på besøk. Tromsø 2 har spilt litt så som så i det siste, men er i en god formkurve. Allikevel så ligger Tromsdalen på topp, og vil neppe tape i derbyet, derfor spilles det H på kupongen!

Hjemmeseier - 1,20 Norsk Tipping


FH Hafnarfjordur - Fylkir
Islands Superliga
21:15

Som sagt så er Islands liga veldig lett å lese, og FH har vært i veldig god form i år, og skal ikke ha noe problemer med å handle opp med Fylkir. Spesielt når FH er på hjemmebane. Oddsen lav, men spillbar.

Hjemmeseier - 1,22 Norsk Tipping


Lykke til med Dagens tips! :D

lørdag 22. juni 2013

Søndagens Odds tips

Idag var det mye bra å spille på, og her er de jeg vil anbefale deg å spille! :-)

Elverum - Fredrikstad
Adeccoligaen
18:00

Elverum ligger sist i ligaen, og har ikke spilt spesielt bra i det siste. De har tre strake tap, og når de da møter FFK som har tre strake seire, og ligger mye bedre til på tabellen, så vil dette bli en borteseier. FFK begynte sesongen dårlig, men de er i en god formperiode nå, og når bunnlaget gjestes så skal det være overkommelig motstand.

Borteseier - 1,55 Norsk Tipping


Stabæk - Strømmen
Adeccoligaen
18:00

Stabæk begynte sesongen dårlig, og å lenge under streken, men nå har de tatt seg sammen, og kommet over sjokket av å rykke ned fra Tippeligaen, så nå er de inne i en god periode. De tapte såvidt for Start i cupen, og i serien har det god bra i det siste. Strømmen har tre strake tap, og vil nok ha problemer å handle opp med et sterk Stabæk.

Hjemmeseier - 1,37 Norsk Tipping


Alta - Fram Larvik
2. divisjon avdeling 2
18:00

Alta har vunnet 10 av 10 kamper i ligaen i år, og de har vært spesielt sterke på hjemmebane. Fram begynte dårlig, men er i bedre form nå, men etter en lang reise opp til nordlige strøk, så skal det være for tøff motstand i hjemmelaget, til at de skal klare å ta med seg 3poeng hjem. Derfor spilles det H på kupongen, til OK odds.

Hjemmeseier - 1,35 Norsk Tipping


KR Reykjavik - Vikingur Olafsvik 
Islands Superliga
21:15

Islands liga har vært veldig lett å forutsi i år, og når serielederen tar i mot et svakt Vikingur, så er dette som oddsen tilsier en klar hjemmeseier. Det spilles H til lav odds.

Hjemmeseier - 1,12 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill! :D

fredag 21. juni 2013

Lørdagens Odds Tips

Åsane - Fana
2. divisjon avdeling 3
16:00


Åsane har bare tapt en kamp på hjemmebane, og det var mot Fyllingsgård, som er et veldig sterk bortelag. Fana på den andre siden har to seire på bortebane, men det er mot dårligere motstand. Oddsen er grei nok, og vi forventer en hjemmeseier her.

Hjemmeseier - 1,72 Norsk Tipping


Lørenskog - Strindheim
2. divisjon avdeling 4
14:00


Strindheim har ingen poeng på bortebane i år, og har spilt dårlig og kjedelig fotball. Når de besøker Lørenskog, som har 6poeng på de fire siste, så burde de ikke ha noen sjanse. Vi forventer en jevn kamp, med et overtak til Lørenskog.

Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Skedsmo - Byåsen
2. divisjon avdeling 4
16:00


Byåsen er det dårligste bortelaget i ligaen, og når Skedsmo tar dem i mot på samme bane som de vant 2-0 mot Nardo i sist runde, så har jeg troa på en hjemmeseier. Oddsen er skremmende høy, men det er spennende og, derfor anbefaler jeg å spille H på kupongen!

Hjemmeseier - 2,55 Norsk Tipping


Eiger - Mandalskameratene 
3. divisjon avdeling 6
16:00


MK begynte sesongen veldig dårlig, og slet med å score mål. Fjordårets toppscorer Martin Ramsland har ikke vært i form, før de siste kampene nå, og da har MK begynt å klatre på tabellen. MK ligger 8poeng bak serieleder Jerv, og har 2 mindre kamper spilt. Trener Morten Halvorsen har helt sikkert lyst til å slå rivalene fra grimstad, og rykke opp til 2 divisjon, og når de da besøker Eiger så lukter det seier til de grønne å hvite fra Mandal. Det spilles B til god odds.

Borteseier - 1,80 Norsk Tipping


Lykke til med Lørdagens Oddstips!

torsdag 20. juni 2013

Fredagens Odds Tips

Storhamar - Fart
3. divisjon avdeling 3
19:00


Det er et godt hjemmelag, som tar imot et dårlig bortelag. Storhamar ligger også et stykke over Fart på tabellen, og når de bare har tapt en på hjemmebane, og resten seirer, så blir nok seieren å gå til Storhamar. Oddsen er overraskende god, og derfor er dette et interessant spillobjekt.

Hjemmeseier - 1,65 Norsk Tipping


Tollnes - Runar
3. divisjon avdeling 5
19:00


Runar startet sesongen bra, med 3 strake seirer, men etter det har det bare gått en vei, og det hele toppet seg når du klarte å tape for Skarphedin i sist runde. Tollnes har gjort det bruktbart til nå i år, og er som de fleste lag i 3. divisjon, best på hjemmebane. Når de gjestes av Runar så peker alt på at de 3 poengene bli igjen i Tollnes. Det spilles H til lav odds.

Hjemmeseier - 1,35 Norsk Tipping


Volda - Bergsøy
3. divisjon avdeling 9
19:00

Lagene ligger likt på tabellen, bare målforskjell gjør at Volda ligger øverst. Begge lagene er sterke på hjemmebane, og mindre gode på bortebane. Volda har 5 av 5 hjemmeseire, og når da Bergsøy kommer på besøk, så lukter dette hjemmeseier. Oddsen er brukbar, ettersom lagene ligger likt på tabellen, og derfor spilles det H på Langoddsen.


Hjemmeseier - 1,80 Norsk Tipping

Lykke til med dagens spill! :-)

onsdag 19. juni 2013

Torsdagens Odds Tips

Nå er det på tide med en dag med noen litt riski oddstips! Jeg er fult klar over at siden heter Sikre Odds Tips, og jeg forsøker å levere så sikre tips som mulig hver dag. Uansett så er det viktig å ta noen sjanser iblandt, og dette er en fin dag for nettopp det. :-)

IA Akranes - Breidablik
Islands Cup
21:15IA har bare vunnet en kamp til nå i år, og selv om kampen spilles på hjemmebane, så skal ikke IA ha sjanse mot et såpass godt lag som Breidablik. Hjemmebanen til IA er ikke en fryktet arena, tvert imot føler ofte bortesupporterne at det er de som er på hjemmebane når de besøker Akranes. Breidablik har åpnet bra til dem å være, og har 3 av 3 seirer på bortebane. Islands liga har vært veldig lett å forutse til nå i år, og selv om det er Cup, så forandrer nok ikke det kampbilde noe nevneverdig.

Borteseier - 1,80 Norsk Tipping


Syrianska FC - Malmø FF
Allsvenskan
19:00Syrianska har spilt dårlig denne sesongen, og ligger sist. De har oppnådd noen uavgjorte kamper, men med relativt dårlig spill. Malmø startet sesongen bra, men har dabbet av litt i det siste, men de har hatt tøff motstand. Selv om det er på bortebane, så burde Malmø vinne denne. Det spilles B, til skremmende høy odds.

Borteseier - 2,00 Norsk Tipping


Mjållby - Kalmar FF
Allsvenskan
19:00Kalmar er ubeseiret, men det er på hjemmebane, og med mange uavgjort-kamper. På bortebane er det en helt annen historie. Noen seire mot bunnlagene, og tap mot topplagene. Dette lover bra for Mjållby som har gjort det bra hjemme, og bruktbart borte. De tar tredjeplassen med seier her, og det virker også sannsynlig at de gjør det. Derfor Spilles B til meget god odds, et eventuelt handikap spill er også å foretrekke, vist du vil være på den sikre siden!

Hjemmeseier med handikap 1-0 - 1,30 Norsk Tipping
Hjemmeseier - 2,20 Norsk Tipping

Lykke til med spillene! :D

tirsdag 18. juni 2013

Onsdagens Odds Tips

Start - Stabæk
NM, cupen
18:00
Start har vært dårlige til nå i år i serien, og har såvidt kommet seg videre i cupen. Stabæk er inne i en god periode, men tapte siste kamp borte mot et godt Bodø-lag. Begge lag har et tvilsomt forsvar, og sjansen for at det bli mange mål, er stor. Derfor anbefaler jeg å spille på over 2,5mål, til 1,50 i odds.

Over 2,5 mål - 1,50 Norsk Tipping


TPS Turku - RoPS
Veikkausliiga
17:30TPS har spilt helt greit til nå i år, men på hjemmebane har de vært best, med kun to tap, mot to topplag. RoPS ligger midt på tabellen, men på bortebane har de bare fått med seg ett poeng denne sesongen, dette gjør at TPS er store favoritter, og det virker som en sikker hjemmeseier. Finsk liga er ikke lett å forutsi resultater på, men akkurat denne kampen burde ende opp med 3poeng til hjemmelaget.

Hjemmeseier - 1,40 Norsk Tipping


Leiknir Reykjavik - KR Reykjavik
Islands Cup
21:15

KR Reykjavík

KR leder den øverste divisjonen på Island, og har vunnet alle kampene, utenom en uavgjort. Leiknir ligger på fjerde plass i den nest høyeste divisjonen på Island, og har 1tap, 1uavgjort og resten seirer. Kampen er også på Leiknirs hjemmebane, men når Islands beste lag kommer på besøk, så blir dette en borteseier. KR vil neppe ryke ut av cupen, og stiller med toppet lag.

Borteseier - 1,20 Norsk Tipping


Elfsborg - Gefle
Allsvenskan
19:00


Elfsborg begynte sesongen litt så som så, men har i det siste bare vunnet, med unntak av kampen mot serielederen. På hjemmebane så har de tre strake seirer, og når et såpass dårlig lag som Gefle kommer på besøk, så kommer det til å bli enda en seier for Elfsborg. Gefle har mange uavgjorte oppgjør, men Elfsborg burde vinne denne kampen uansett. Det spilles H, til OK odds.

Hjemmeseier - 1,30 Norsk Tipping


Lykke til med spillene!
Mvh Administrator

mandag 17. juni 2013

Tirsdagens Odds Tips

Italia U21 - Spania U21
U21 EM - Finale
19:00


Spania har kruset igjennom EM til nå, etter 3 overbevisende kamper i gruppespillet, og en godt spilt kamp mot Norge, så har Spania 4 strake seirer. Italia på den andre siden har 3 seirer og en uavgjort. Det var såvidt de klarte å slå Nederland i semifinalen, men Borini utlignet på slutten, og sende dem til finalen. Det kommer til å bli en jevn kamp der Spania har mest ball, og Italia vil kjøre kontringer. Alt i alt er Spania et bedre lag, og burde ta pokalen med seg hjem til Madrid. Veldig grei odds, og derfor spillbart.

Borteseier - 1,70 Norsk Tipping


Skarphedin - Runar
3. divisjon avdeling 5
19:30


Skarphedin har bare 1 poeng på 10kamper, og det poenget kom borte mot Odd grenland 2. Runar har vunnet 4 kamper, men har ikke vært patent de siste kampene, så kampen er jevnere enn det oddsen tilsier. Allikevel skal Runar ha kontroll på dette oppgjøret, og det spilles B til OK odds.

Borteseier - 1,35 Norsk Tipping

Lykke til, hilsen Administrator!

søndag 16. juni 2013

Mandagens Odds Tips

Ikke mange spillobjekter idag, men her er to veldig sikre tips!

Elverum - Sandefjord
Adeccoligaen
19:00


Elverum er det dårligste hjemmelaget i Adeccoligaen med bare 2poeng. Disse poengene har i tillegg kommet mot svak motstand i Kongsvinger og Strømmen. Sandefjord derimot har vunnet 3 av 5 på bortebane, og ligger bra an på tabellen. Dette er et lag som lukter på Tippeligaen til neste år, og ikke vil la Elverum stå i veien får dem. Alle parter forventer klar borteseier, og det er garantert slik det ender. Grei odds, og derfor er dette spillbart.

Borteseier - 1,50 Norsk Tipping


Holmen - Lommedalen
3. divisjon avdeling 4
19:00


Holmen har tatt 28 av 30 poeng til nå i serien, og leder suverent. Kun en uavgjort, og den kom etter at Holmen hadde fått 2 utvist, og slet med skader. Lommedalen ligger på 6. plass, og har 3 tap, hvorav 2 av disse var på bortebane. Selv om Holmen ennå sliter med skader, og Lommedalen har en skadefri stall, så burde dette bli en klar hjemmeseier til Holmen, som det allerede nå lukter adeccoliga av.

Hjemmeseier - 1,32 Norsk Tipping

Lykke til!

lørdag 15. juni 2013

Søndagens Odds Tips!

Det er en del interessante spill idag!

Bodø/Glimt - Stabæk
Adeccoligaen
18:00


Bodø/Glimt er en meget sterk hjemmelag, og vil ta ledelsen i Adeccoligaen om de vinner denne kampen. I tillegg er troppen skadefri, etter at Johansen er tilbake. Det kan også være interessant å sette penger på at Johansen scorer for Glimt. Stabæk har hatt en dårlig start på serien, men de siste kampene har de spilt veldig bra. Uansett så skal Glimt bli hakket for stort for Stabæk, og det settes penger på et Glimt i medvind.

Hjemmeseier - 1,57 Norsk TippingFørde - Kjelsås
2. divisjon avdeling 1
16:30


Førde har spilt bra til nå i serien, og Kjelsås skal være overkommelig motstand. Det meldes ikke om noen skader, og når kampen spilles i Førde, så vil dette bli en klar hjemmeseier. OK odds, gjør at dette er spillbart.

Hjemmeseier - 1,47 Norsk Tipping


Asker - Kvik Halden
2. divisjon avdeling 1
18:00


Begge lag har spilt bra til nå i år, men Asker har vært best, og det er også slik jeg tror det ender idag. Askers keeper har slitt med skader, og det skal være usikkert om han kan starte, allikevel tar vi sjansen på en knapp Asker seier.

Hjemmeseier - 1,30 Norsk Tipping


Vikingur Olafsvik - FH Hafnarfjordur
Islands Pepsideild
19:00


Det spilles også kamper på Island, og her er kampene tilsynelatende lette å forutsi resultatet på. FH har vært knall sterke til nå i sesongen, og selv om det er bortebane, så vil Vikingur O. få bank av FH. Det er bare for stor forskjell på lagene, og at vi får 1,25 i odds, er nesten ikke til å tro. Anbefales på det sterkeste.

Borteseier - 1,25 Norsk Tipping


KR Reykjavik - IA Akranes
Islands Pepsideild
21:15


Tilslutt har vi KR, som også har spilt bra i Islands eliteserie, og også her er resultatet lett å forutsi. Det kommer til å bli en hjemmeseier, og oddsen er grei nok den. Ingen skader meldes, og da vil annet enn hjemmeseier være en sensasjon.

Hjemmeseier - 1,30 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill, Mvh administrator! :-)

Lørdagens Odds Tips

Litt sent, men bedre sent enn aldri!

Vindbjart - Egersund
2. divisjon avdeling 3
16:00


Vindbjart har vært gode på hjemmebane i år, og med bare noen få skader å melde om, så er dette et interessant spillobjekt. Egersund har gjort det greit til nå i år, men på bortebane har de ikke vist seg frem. Selv om de overrasket i cupen, så vil Vindbjart bli vanskelige å slå.

Hjemmeseier - 1,40 Norsk Tipping


Arna-Bjørnar - Notodden
2. divisjon avdeling 3
16:00


Notodden leder tabellen, og Arna-Bjørnar vil ikke klare å forhindre det, selv med seier. Hjemmelaget har ikke imponert hjemme, og når såpass god motstand kommer på besøk, så vil det spilles B på kupongen, til grei odds.

Borteseier - 1,55 Norsk Tipping

Lykke til med dagens spill, Mvh Administrator! :-)

fredag 14. juni 2013

Fredagens Odds Tips

Bergsøy - Spjelkavik
3. divisjon avdeling 9
19:00


Dette er en kamp som kommer til å bli jevnere enn det oddsen tilsier, men allikevel kommer det nok til å bli hjemmeseier til Bergsøy. De har en sterk tropp, i motsetning til Spjelkavik som har en relativt tynn spillerstall. Oddsen er grei, og spillbar.

Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Örebro SK - Örgryte
Svensk Superettan
19:20


Ingen skader å melde på noen av lagene, og svensk eliteserie er relativt lett å forutsi, så det kommer til å bli en hjemmeseier til Orebro. Bortelaget har slitt til nå i år, og kommer nok ikke til å få en opptur i dag. Det spilles hjemmeseier, og med god grunn.

Hjemmeseier - 1,25 Norsk Tipping

Lykke til med dagens tips!
Mvh Administrator ;-)

onsdag 12. juni 2013

Torsdagens Odds Tips

Follo - Hødd
Adeccoligaen
18:00Borteseier - 2,15 Norsk Tipping


Sotra - Florø
3. divisjon avdeling 8
18:00Borteseier - 1,50 Norsk Tipping


Lyngbø - Voss
3. divisjon avdeling 8
19:00Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping

Lykke til med dagens spill, Mvh administrator!