fredag 30. august 2013

Lørdagens og Søndagens Odds Tips

Peterborough  - Crawley Town
League 1
16:00 - Lørdag

Det er alltid vanskelig å tippe på engelsk liga, spesielt i de lavere divisjonene. Det er ikke så alt for store forskjeller på nivået på lagene, men denne kampen tar vi sjansen på. Peterborough er et sterkt hjemmelag, som spiller bra kamper på London Road Stadium, mens Crawley har hatt til vane å slite på bortebane. I tillegg så er Peterborough et lag som har mye større ambisjoner enn gjestene, og vist de skal klare å rykke opp til Championsship igjen, så må de vinne kamper av denne typen. Det spilles på hjemmeseier til middels god odds.
Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Nest-Sotra - Egersund
2. divisjon avdeling 3
16:00 - Lørdag

Hjemmelaget har ikke tapt på hjemmebane i år, og sist hjemmekamp endte med 7-0 seier mot Vidar. Egersund og Vidar ligger omtrent likt på tabellen, selv om Egersund er viste at de var hakket bedre en Vidar, ved å slå dem 3-1 i sist kamp. Uansett så skal ikke Egersund ha noe sjanse mot et knallsterkt hjemmelag. Oddsen på denne kampen er som ventet veldig lav, og derfor ikke noe å spille sammen med mange andre kamper. Men om du skulle ha en kamp som ikke var singel, så er dette en bankers kamp, så du er greit å kombinere med.
Hjemmeseier - 1,20 Norsk Tipping


Fløy - Arna-Bjørnar
2. divisjon avdeling 3
16:00 - Søndag

Fløy har hatt en fin rekke på hjemmebane nå, med 3seirer, før de kun fikk et poeng mot Viking 2. Laget fra Flekkerøy har hatt for vane å være sterke på hjemmebane, og når Arna-Bjørnar tar turen ned fra vestlandet, så lukter det en ny hjemmeseier før de blå. De tilreisende har i tillegg 6 strake bortetap, så denne er spillbar.
Hjemmeseier - 1,45 Norsk Tipping


Liverpool FC - Manchester United
Premier League
14:30 - Søndag

Da er det duket for årets største fotball-godbit. Liverpool tar imot united til dyst, på Anfield Road. Utfallet av denne kampen, når vi tenker på HUB, er umulig å forutsi, så derfor holder vi oss unna det spillobjektet. Det vi tror er spillbart er nemlig at begge lag scorer. De siste fem oppgjørene har endt med at begge lag scorer, og det er mye som tilsier at det samme skjer også på søndag. Captain Fantastic, Steven Gerrard, har for vane å score når disse to lagene møtes, og et tent hjemmepublikum vil nok gi de røde et løft! Bortelaget er avhengige av en mann, med tanke å score mål, og han svikter sjeldent, nemlig Robin van Persie. Så med et mål fra Gerrard, et fra van Persie, og sikkert et fra Sturridge, som faktisk har scoret flere enn Robin på de 7 siste PL-kampene, så vil dette spillobjektet gå inn.
Begge lag scorer - 1,57 Norsk Tipping


Arsenal - Tottenham
Premier League
17:00 - Søndag

Om du har registrert et lag på TV2s premier league spill, så vil det nok være lurt å ha angreps spillere fra disse to lagene. Det er nemlig en kamp, som ofte ender opp med mange mål. Tottenham har signert mange bra angrepsspillere i sommer, og spesielt Soldado som er en målscorer av rang. Arsenal har signert to spillere, og kvittet seg med 14stk i sommer, og de to som har kommet inn, kommer neppe til å starte søndagens kamp. Allikevel er det mange målscorere i Arsenal, som f.eks. Walcott, Giroud og Cazorla. Et lite minus for Arsenal er at Podolski er skadet, og kommer nok ikke til å spille denne kampen. De siste fem oppgjørene har endt med over 2,5mål, så derfor er dette spillbart også på søndag.
Over 2,5mål - 1,65 Norsk Tipping


Elverum - Bodø/Glimt
Adeccoligaen
18:00 - Søndag

Bodø ligger soleklart på toppen av tabellen, og det er vel ingen tvil om at de også rykker opp til Tippeligaen i år. De har vunnet 16 av 20kamper i år, og på de ti siste, så har de kun seirer. Elverum er laget som kan overraske i enkelt kamper, og vant blant annet sist hjemmekamp 5-1 mot Ullensaker Kisa. Uansett så skal nordlendingene være for sterke for hedmarkingene, og oddsen er spillbar.
Borteseier - 1,45 Norsk Tipping


Lykke til med helgas spill! :-)

lørdag 24. august 2013

Søndagens Odds Tips

Fylkir - IBV Vestmannaeyjar
Islandsk superliga
19:00

Fylkir ligger under IBV på tabellen, og har igrunn gjort det i hele år, men med seier idag, så er de plutselig likt på tabellen. Fylkir er i strålende form for tiden, mens IBV er i fryktelig form. Hjemmelaget har ikke tapt på de 7siste kampene, mens bortelaget ikke har vunnet på de siste 6 kampene. IBV er enda verre på bortebane, og da blir det vanskelig å ta med seg noen poeng når de skal ta turen inn til hovedstaden å spille mot et lag fullt av selvtillit.
Hjemmeseier - 2,00 Norsk Tipping


R AEC Mons - Standard Liége
Jupiler Pro League
20:30
logo             Royal Standard de Liege.svg
Standard har begynt sesongen bra, med 4 strake seire. De har en målforskjell på 8+, og har spilt solide kamper, uten å slippe inn et eneste mål. Mons ligger i helt andre enden av tabellen, og har kun et poeng til nå. Poenget kom på hjemmebane, og de har møtt bra motstand, men Standard er også bra motstand, og vil nok ikke gjøre annet enn å raske med seg alle poengene fra denne kampen. Mons vant begge møtene med Standard i fjor, men bortelaget har fått inn litt nye spillere, blant annet Bia (tilbake fra utlån) som allerede har notert seg for 4 mål til nå i denne sesongen. Oddsen er også grei, så da spiller vi på den.
Borteseier - 1,60 Norsk Tipping


Aalesund - Start
Tippeligaen
15:30
Aalesund FK logologo
AaFK kan melde seg på i gullkampen vist de vinner denne her. De har toppscoreren i tippeligaen, pluss at de Leke James med 8mål, så dette er en kamp det lukter mål av. Sørlendingene har ikke vært noe gode i år, de har spilt dårlig fotball, forsvaret er tafatte, og Oppdal har vært svak i mål. Hjemmelaget er også knallsterke på Color Line Stadion, så da ser jo dette ut som en klar H.
Hjemmeseier - 1,42 Norsk Tipping
Over 2,5mål - 1,40 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill! :-)

fredag 23. august 2013

Lørdagens Odds Tips

Da var det lørdag, og på tide med nye odds tips!

Kidderminster - Chester
Engelsk Conference
16:00

Kidderminster var knallsterke hjemme i fjor, og fortsatte trenden i første hjemmekamp i år. De spilte en solid kamp, og hjemmefansen bærer fremme laget. Chester er sist på tabellen etter 3strake tap, og har spilt meget dårlig fotball, så annet enn en klar H her, er utenkelig.
Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Oxford United - Wycombe Wandereres 
Engelsk league 2
16:00

Wycombe har spilt brukbart til nå, og vant serieåpningen, men det ble etterfulgt av to tap. Det scores lite mål fra bortelaget side, så under 1,5mål på bortelaget er spillbart, men oddsen er nok veldig lav. Oxford er serieledere, og har spilt underholdende fotball til nå, og når de er på hjemmebane, så ser jeg ingen grunn til at det skal stoppe der. Meldes ikke om noen skader eller suspensjoner av betydning, så da er H spillbart.
Hjemmeseier - 1,52 Norsk Tipping


Odd - Brann
Tippeligaen
18:00

Odd har hatt en fin form periode ei god stund nå, og ser ut til å stabilisere seg på et jevnt godt nivå. De spilte uavgjort mot Viking i sist hjemmekamp, men Siddisene er også i god form, og Odd leverte en god kamp. Brann er det absolutt verste bortelaget i Tippeligaen, og skal ikke ha spesielt stor sjanse mot et sterkt Odd-lag. Når Brann i tillegg er i elendig form for tiden, så spilles det på Odd!
Hjemmeseier - 1,70 Norsk Tipping


Mandalskameratene - Lyngdal
3. divisjon avdeling 6
16:00

MK hentet nylig Lyngdal sin 1. keeper, for å ha i reserve for den nåværende 1. lags keeperen, som har signert for Viking, og flytter i slutten av sesongen. Det er spillere på begge sider, som har spilt i begge klubber, så det blir et slags derby, med høy temperatur. MK vant 0-3 borte mot Klepp i forrige runde, og har en spiss som nylig kom til klubben, og har puttet jevnlig i sine første kamper. Hjemmelaget har mistet noen spillere, men har også vært gode til å hente inn nye, så stallen er sterk nok til å slå gjestene.
Hjemmeseier - 1,85 Norsk Tipping


Lykke til med dagens spill! :-)

søndag 18. august 2013

Mandagens Odds Tips

Lillestrøm - Strømsgodset
Tippeligaen
19:00

Godset har sjansen til å ta ledelsen i serien, ettersom de har bedre målforskjell enn Rosenborg. Med tap her, så vil Godset ligge veldig dårlig an med tanke på gullet, og det er nok et scenario som drammenserne ikke lar skje. De rettet opp en dårlig borte-trend sist bortekamp, når de slo Sarpsborg i et mål-kalas. Lillestrøm er i form, og har plukket litt poeng i det siste, men Frode Kippe og resten av gjengen, skal ikke klare å forhindre Godset i å klatre til toppen av tabellen.
Borteseier - 2,30 Norsk Tipping
Begge lag scorer - 1,55 Norsk Tipping


Lykke til, håper på bedre uttelling idag! :-)

lørdag 17. august 2013

Søndagens Odds Tips

Fryktelig dårlig uttelling i går, så da må vi bare ta oss opp idag. De blir derfor anbefalt en dobbel fra adeccoen!

Follo - Bodø/Glimt
Adeccoligaen
18:00

Follo ligger under streken på tabellen, og har hatt en dårlig form i det siste. Uansett om Follo er på hjemmebane, så skal de ikke ha en nubbesjanse mot form sterke Bodø. Bortelaget har opprykksplassen i sin hule hånd, og taper ikke sånne kamper som dette.
Borteseier - 1,42 Norsk Tipping


Elverum - Ullensaker/kisa
Adeccoligaen
18:00

Spillemessig har Elverum vært gode i det siste, men poengene har de slitt med å få med seg. Elverum blir mest sannsynlig å se i 2. divisjon til neste år, og det kan vi si selv om sesongen bare så hvit er halvspilt. Ull/Kisa er i form og har plukket med seg en del poeng i det siste. Mot den suverene serielederen Bodø/Glimt, så måtte de strekke våpen, men bare på håret. Det virker som en sikker kamp, med en strålende odds.
Borteseier - 2,00 Norsk Tipping

Lykke til med dagens spill folkens! :D

fredag 16. august 2013

Lørdagens Odds Tips

Bærum - Asker
2. divisjon avdeling 1
14:00

Bærum har tapt sine to siste kamper, men begge var på bortebane, og mot bra motstand. På hjemmebane er de meget sterke, og har ikke tapt et eneste poeng til nå i år. Asker ligger rett under Bærum på tabellen, og tapte også de sin siste kamp, men det var hjemme mot Kjelsås. Det spilles på H, ettersom Bærum er så ekstremt sterke på hjemmebane.
Hjemmeseier - 1,95 Norsk Tipping


Bournemouth - Wigan
Championship
16:00

Wigan har bare spilt en kamp til nå i serien, mens Bournemouth har det dobbelte. Dette kommer av at Wigan spilte Community Shield mot Manchester United. Wigan imponerte i den første kampen der de vant 0-4 mot Barnsley, mens de ikke hadde så mye å stille opp med mot ManU. Hjemmelaget vant første knepent, og fikk skikkelig grisebank av Watford i andre runde, hele 6-1 tap. Wigan ser ut til å snuse på opprykk i år, og da skal de vinne denne kampen greit, selv om det er på bortebane.
Borteseier - 1,95 Norsk Tipping


Queens Park Rangers - Ipswich Town
Championship
16:00

Dette blir et jevnt oppgjør, som begge ønsker å vinne. QPR trenger alle de 3-poengerne de kan få, for å tilfredsstille eierne, og Ipswich ser på denne kampen som en mulighet til å skaffe seg et forsprang på QPR, som for øyeblikket ligge 1 poeng foran dem. Begge lagene kan klare å rykke opp denne sesongen, slik som spillerstallen til lagene er, pluss at begge lag er meget mål-farlige. Utfallet av denen kampen er vanskelig å spå, så derfor satser vi på over 2,5mål, som virker rimelig sikkert.
Over 2,5mål - 1,80 Norsk Tipping

Rosenborg - Vålerenga
Tippeligaen
18:00

Rosenborg er med i gullkampen, og er sterke på Lerkendal. Om RBK skal klare å holde unna for Godset, så burde de vinne sånne kamper som dette. Vålerenga har også tendens til å slippe inn mye mål i det siste, samtidig som de scorer jevnt og trutt. En svak kamp mot Start sist, til og med på Ullevål, så formen er nedadgående etter jubileums feiringa. Det er en del spill som kan brukes her!
Hjemmeseier - 1,42 Norsk Tipping
Begge lag scorer - 1,50 Norsk Tipping
Over 2,5 mål - 1,45 Norsk Tipping

Lykke til med Lørdagens spill! :D

onsdag 14. august 2013

Torsdagens Odds Tips

São Paulo - Atletico Paranaense
Brasiliansk serie A
00:30 (natt til fredag)

Etter sist tips, som ble suksess med relativt høy odds, så satser vi på brasiliansk liga igjen. Denne gangen er det i den øverste ligaen, og det er formsvake São Paulo som tar i mot form sterke Atlético Paranaense. Hjemme laget har hatt en smule tøffere motstand i det siste, men prestasjonen deres er bare helt forferdelig. Bortelaget har en fin rekke med kamper nå, selv om det kun ble ett poeng sist, så er de i form. Oddsen er høy, og derfor setter vi penger på denne kampen.
Borteseier - 2,95 Norsk Tipping


Registrer deg gjerne på Unibet via banneret under:-)

mandag 12. august 2013

Tirsdagens Odds Tips

Det er tirsdag igjen, og som alle andre tirsdager, så er det lite å spille på! Uansett så har jeg fulgt litt med på Brasiliansk serie B i det siste, og det virker som Norsk Tipping ikke har gjort det. Oddsen er nemlig overraskende høy, nesten skremmende, men vi tar en sjanse! :-)

Joinville - Palmeiras SP
Brasiliansk serie B
02:50
Sociedade Esportiva Palmeiras
Joinville er ufattelig svake for tiden, og tar kun poeng mot andre lag som ligger dårlig an på tabellen. De raser nedover tabllen, som for øyeblikket toppes av bortelaget, Palmeiras. Palmeiras er også formlaget i denne serien, de har kun mistet 2poeng på de 6 siste kampene. Oddsen skremmer, men virker spillbar.
Borteseier - 2,00 Norsk Tipping


Atletico Goianiense - Bragantino
Brasiliansk serie B
02:50
Clube Atlético Bragantino
Begge lag er inne i en dårlig periode poengmessig. Hjemmelaget har 4 strake tap, mot middels bra motstand, mens Bragantino har 2poeng på de fire siste, mens de har spilt mot bedre motstand. De ligger veldig jevnt på tabellen, men det skyldes mye den bra starten til lagene. Vist vi ser på måten lagene spiller på, så skal bortelaget ha den beste stallen, og de spiller bedre fotball enn det hjemmelaget klarer. Jeg har ikke oversikten over det, men det ryktes at Atletico sin toppscorer er skadet, og ute for resten av sesongen. Det forklarer nok manglende scoringer, vist det stemmer. Uansett, så er Bragantino et bedre lag, og når oddsen er såpass høy, så må den bare prøves.
Borteseier - 3,50 Norsk Tipping


Lykke til med dagens (nattens) spill! :D

søndag 11. august 2013

Søndagens Odds Tips

Haugesund - Hønefoss
Tippeligaen
18:00

Begge lagene har for vane å score minst et mål pr. kamp, og det pleier å bli en del mål i Haugesund. Riku Riski er spillklar til kampen, og vil nok gjøre mål, samtidig som hjemmelaget stiller bra med Gytkjær. Det lukter mål av dette oppgjøret!
Begge lag scorer - 1,65 Norsk Tipping


Aalesund - Sarpsborg
Tippeligaen
15:30

Oddsen er lav, men når hjemmelaget har klart å skrive ny kontrakt med Barrantes, og har toppscoreren i tippeligaen, så skal et formsvakt østfold-lag være lett match. Meldes ikke om noe skader, så resultatet skal ikke bli stort overraskende. Jeg er rimelig sikker på at begge lag scorer, etter Sarpsborgs målteft i det siste, så da anbefaler vi det.
Hjemmeseier - 1,35 Norsk Tipping
Begge lag scorer - 1,70 Norsk Tipping

Registrer deg på ComeOn via banneret under, så får du bonuser og sånt:-)

fredag 9. august 2013

Lørdagens Odds Tips

Kidderminster - Gateshead
Engelsk Conference
16:00

Det er første serierunde i Conference, og her er det stort sett alltid noen spillbare kamper, selv om det er første match. Kidderminster har hentet en del brukbare spillere i sommer, og deres stall virker å være forbedret fra fjordåret.  Hjemmelage var knallsterke hjemme i fjord, og avsluttet meget sterkt. Det var spesielt på hjemmebane at de imponerte. Selv om Gateshead fikk med seg 4poeng i fjordårets kamper, så skal det bli en H på kupongen, ettersom bortelaget har mistet litt spillere, og det meldes av deres tropp er svekket fra fjordåret. Gateshead var i tillegg det nest dårligste bortelaget i fjord, så da sier vi hjemmeseier her.
Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Oldham - Wallsall
Engelsk league 1
16:00

To av ligaens toppscorere møtes i denne kampen, etter at Oldham vant 3-4 mot Stevenage, og Wallsall vant 3-1 mot Tranmere. Westcarr og Baxter stiller til start på hver sin side av banene, og begge har nok et håp om å toppe listen alene. Det lukter mål av denne kampen, og derfor spilles det over 2,5!
Over 2,5mål - 1,93 Norsk Tipping


Ipswich - Millwall
Championship
16:00

Millwall har ikke hatt en heldig sommer, og har ikke klart å styrke laget sitt noe nevneverdig. Ipswich derimot avsluttet forrige sesong meget bra, og har hatt en finfin sommer. Ipswich har hatt en tendens til å score tidlig, og gjerne ledet til pause. Når de er på hjemmebane, og de tar imot et svakt lag, så er H veldig spillbart både til pause og full tid. Den høyeste oddsen får du til pause, så derfor anbefales det.
H til pause - 2,45 Norsk Tipping


Blackpool - Barnsley
Championship
16:00

Blackpool vant 1-3 mot nyopprykkede Doncaster forrige runde, og Barnsley klarte å tape 4-0 for Wigan. Hjemmelaget røyk ut av ligacupen, mens Barnsley slo Scountorp etter straffer. Dette er en kamp som Blackpool skal vinne, spesielt ettersom de er hjemme, og Barnsley er nok litt ekstra slitne etter å ha spilt 120minutter i midtuka.
Hjemmeseier - 1,75 Norsk Tipping


Nest-Sotra - Vidar
2. divisjon avdeling 3
15:00

Nest Sotra er ubeseira på hjemmebane, og kommer neppe til å slutte å vinne når Vidar tar turen. 17+ i målforskjell har hjemmelaget på nettopp hjemmebane. Jeg ser ingen annen utvei enn at de 3poengen blir igjen på Sotra.
Hjemmeseier - 1,55 Norsk Tipping


Bodø/Glimt - Bryne
Adeccoligaen
15:30

Begge lagene er i form, og ligger på 1. og 3. plass i adeccoen. Problemet til Bryne er bare at Bodø er ekstremt gode hjemme. De har kun sluppet inn 2mål på Aspmyra, og scoret hele 23mål. Selv om Bryne er i form, så holder det ikke for laget fra Jæren.
Hjemmeseier - 1,45 Norsk Tipping


Jeg anbefaler å spille på Unibet ved å registrere deg via banneret under:-)

torsdag 8. august 2013

Torsdagens Odds Tips

Strømsgodset - Jablonec
Europa liga kvalifisering
20:00

Strømsgodset har hatt en enorm oppsving i resultatene, helt siden de avgjorde forrige kvalifiseringsrunde med en sterk 0-3 seier. Deilha's mannskap jakter en plass i gruppespillet, og når de fikk med seg et borte-mål i forrige oppgjør, så trenger de egentlig bare å vinne 1-0! Uansett så tror jeg Godset vil komme offensivt ut, og avgjøre denne kampen med sikre siffer.
Hjemmeseier - 1,70 Norsk Tipping


Det er godt mulig at det kommer flere tips ut over dagen! :-) 

mandag 5. august 2013

Tirsdagens Odds Tips

Bournemouth - Portsmouth
Engelsk ligacup
20:45

Bournemouth har hjemmebane fordelen, og ligger to divisjoner høyere enn League 2 plasserte Portsmouth. Bortelaget var i premier league så sent som 2010, men spillerstallen er en helt annen den dag i dag. Det er en veldig tvilsom stall, som også klarte å tape mot Oxford i seriepremièren. Hjemmelaget klarte i motsetning å vinne sin første kamp i serien mot Charlton. Det er et Championship-lag i dytten, mot et league2-lag i frittfall. Spillbart objekt til grei odds.
Hjemmeseier - 1,50 Norsk Tipping


Fenerbahce - Salzburg
Champions League kvalik 3. runde
20:45

Første kampen endte med 1-1, etter at Tyrkerne satte et straffe 5min på overtid. Like jevnt blir det neppe i Istanbul, ettersom atmosfæren av en fullsatt stadion med gale Tyrkere, kan skremme et hvilket som helst lag av banen. Hjemmebanefordel er veldig betydelig tyrkisk liga, og det peker på en knapp hjemmeseier, selv om det holder med 0-0 for laget fra Istanbul.
Hjemmeseier - 1,80 Norsk Tipping


Jeg anbefaler å registrere deg på ComeOn.com via banneret under:-)

søndag 4. august 2013

Mandagens Odds Tips

Bodø/Glimt - Sandefjord
Adeccoligaen
19:00

Bodø er knallsterke hjemme, og veldig gode borte, det er dette som gjør at de er soleklare favoritter til å rykke opp. Sandefjord lå lenge bra an, men nå i det siste har de hatt en formsvikt, og poengene uteblir på bortebane. Et solid Glimt, tar imot et svakt Sandefjord, det kan ikke bli annet enn en klar hjemmeseier.
Hjemmeseier - 1,62 Norsk Tipping


Brage - Angelholms FF
Svensk Superettan
19:00

Brage ligger sist, og har bare 5poeng så langt i serien, og det lukter det nedrykk av. Brage har kun tatt et poeng på de ti siste oppgjørene, meget svakt. Bortelaget har i det siste hatt en oppoverpekende formkurve, og slo Assyriska klart på både borte- og hjemmebane. Et formsterkt bortelag skal klare å vinne denne kampen lett.
Borteseier - 1,95 Norsk Tipping


Degerfors - Landskrona
Svensk Superettan
19:20

Dette virker som en rimelig grei kamp å forutsi utfallet av, ettersom Degerfors er et sterkt hjemmelag, og Landskrona er et svakt bortelag. Det meldes ikke om noen skader av betydning, og et skadefritt hjemmelag burde feie Landskrona av banen.
Hjemmeseier - 1,70 Norsk Tipping


Jeg anbefaler å spille på Unibet, ved å bruke banneret under:

Søndagens Odds Tips

Sarpsborg 08 - Strømsgodset
Tippeligaen
15:30

Sarpsborg har hatt en dårlig rekke nå, og er på vei ned under streken. Det er et lag som ikke er spesielt sterke på hjemmebane, og når Godset kommer på besøk så lukter dette borteseier. Godset er hatt en liten oppsving i prestasjon nå i det siste. Kamara er tilbake på topp, og jager toppscorer tittelen. Oddsen er litt lav, men den er spillbar.
Borteseier - 1,70 Norsk Tipping


Hødd - Fredrikstad
Adeccoligaen
18:00

Hødd har vært litt opp og ned i det siste, men de har en sterk stall, selv om noen sentrale spillere har flyttet på seg. Hødd er vanskelig å møte på høddvollen, og når FFK kommer på besøk, med sine tre strake tap, så er dette et oppgjør der Hødd skal trekke det lengste strået.
Hjemmeseier - 1,90 Norsk Tipping

Jeg anbefaler å spille på Betsson ved å klikke på banneret under: